Vinerea prin oraș cu bicicleta

Municipiul Mediaș a  găzduid în data de 27 august anul acesta, începând cu ora 17.00, cu plecare din Piața Corneliu Coposu prima ediție a evenimentului ,,Vinerea prin oraș cu bicicleta’’, un proiect inițiat și derulat de Primăria municipiului Mediaș alături de Clubul sportiv Atletic Star din localitate.
Activitatea a fost adresată deopotrivă copiilor și părinților, tinerilor și persoanelor adulte și are ca scop promovarea unui stil de viață activ și sănătos, precum și încurajarea utilizării cât mai frecvente a bicicletei ca alternativă la transportul cu automobilul, astfel încât fiecare dintre noi să contribuim la un mediu urban cât mai curat și sănătos prin reducerea poluării și emisiilor de gaze.
Evenimentul a avut startul și sosirea în Piața Corneliu Coposu și a urmat traseul: Strada Lucian Blaga – Strada Unirii – Strada Hermann Oberth – Șoseaua Sibiului – Strada Gării – Strada Titus Andronic – Strada 1 Decembrie – Strada Baznei – Strada J. Honterus – Piața R. Ferdinand I – Strada P. Sandor.