”Un bărbat și mai multe femei” – spectacol teatru – 10.02.2019

Primăria Municipiului Mediaș organizează spectacolul ,,Un bărbat și mai multe femei” în regia Eugen Pădurean, pus în scenă de Teatrul de Artă Deva la Sala Traube din Mediaș , duminică 10 februarie, de la ora 18.00.
„Ce se întâmplă când monotonia bate la ușa unei căsnicii, ce se întâmplă când suspiciunea de infidelitate se strecoară în aceeași căsnicie ? Am putea să credem că o dramă e pe cale să se nască, mai ales când birocrația intră și ea în joc, cerând o adeverință buclucașă. Când toate acestea se întâmplă în visul celui cu musca pe căciulă, drama se transformă într-o neașteptată și spumoasă comedie, o comedie în care ne-am putea recunoaște câțiva dintre noi, o comedie care ne amintește de realitatea noastră socială și care, totodată, prin finalul neașteptat ne face să medităm mai mult asupra gândurilor și faptelor noastre!!!
Vă invităm la Spectacolul UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI ca să puteți pătrunde în viața și în visul lui Arcadii Semionovici Garunskii- vis care ar putea să fie al oricăruia dintre noi.