Spectacol de Teatru Noi și Atât – 24.03.2019

Primăria Municipiului Mediaș vă invită duminică, 24 martie, la Sala Traube, la un spectacol de teatru, începând cu ora 18.00, susținut de către trupa medieșeană de teatru Noi și Atât.
Cu ocazia Zilei Internaționale a Teatrului actorii trupei de teatru Noi și Atât vor pune în scenă comedia ’’Fabula tainei bine păstrate’’ și sceneta „Șiretenia și dreptatea judecatorului” de Alejandro Casona, dând viață unor personaje care, cu siguranță, vă vor încânta.
Preţul unui bilet este 10 lei, iar intrarea este liberă pentru persoanele sub 18 ani, în limita locurilor disponibile. Adulţii care doresc să participe la spectacole îşi pot lăsa copii într-o încăpere special amenajată la Sala Traube pentru încă un bilet în valoare de 10 lei. Copilaşii se vor putea juca, vor putea colora şi desena, sub supraveghere atentă, în timp ce părinţii se vor putea delecta la spectacolul de teatru.
Biletele au fost puse în vânzare la Centrul de Informare Turistică Mediaş, str. N. Iorga, nr.2, deschis de luni până vineri, între orele 8 – 16.