Mickey și prietenii săi vin la Mediaș, vineri, 29.03.2019!

 Acum ai ocazia să îți întâlnești personajele favorite în cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii. Mickey si Minnie știu cât de important este micul dejun pentru a avea energie întreaga zi, așa că au pregătit un spectacol muzical inedit pentru cei mici.

Evenimentul este organizat în data de 29 martie, de către Golden Party Cluj – Napoca în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș la Sala Traube Mediaș, începând cu ora 17.00.

Un bilet este valabil pentru o singura persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă. Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de un adult (părinte sau tutore legal).

Biletele se găsesc online pe site-ul Eventbook.ro, la Centrul de Informare Turistică, Str. Nicolae Iorga Nr. 2, la sala de spectacol (cu 2 ore înainte de eveniment în limita disponibilității ) și la oficiile poștale (care sunt semnalizate eventbook.ro). Există trei categorii de bilete, cu prețuri între 12 lei – 20 lei.