Lansare Oficială Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 12.02.2019

În data de 12 februarie 2019 Gheorghe Roman, Primarul Municipiului Mediaș a participat la evenimentul gastronomic ce a avut loc la Sibiu la Academia Forțelor Terestre, împreună cu o delegație a Primăriei Mediaș, alcătuită din Viceprimar, Consilieri locali, reprezentanți ai mediului de afaceri medieșan, directori ai societăților din subordine.
Într-un cadru oficial s-a predat Sibiului și Egeei de Sud ștafeta pentru Regiune Gastronomică Europeană 2019.
La evenimentul de înaltă ținută au luat cuvântul Fodor Astrid, Primarul Municipiului Sibiu, Gheorghe Roman, Primarulul Municipiului Mediaș, Cîmpean Daniela, Președintele Consiliului Județean Sibiu, Diane Dodd, președintele EuReGa dar și alți oaspeți de seamă.
Bucătari de renume, coordonați de Chef Florin Dumitrescu, au pregătit în curtea Academiei Forțelor Terestre bucate alese specifice sezonului de iarnă.
A fost momentul în care s-a lansat ‘’Gusturile Iernii’’ care face parte dintr-un proiect ce își propune să le prezinte turiștilor și localnicilor gusturile fiecărui anotimp.
Menționăm că ‘’Gusturile Verii’’ se va lansa la Mediaș, în cadrul ‘’Sărbătorilor Mediașului’’, care vor avea loc în perioada 31.05.2019 – 02.06.2019.